Start Cerita sek jilat burit anty jiran lg mabuk

Cerita sek jilat burit anty jiran lg mabuk

Aku mengenali isteri aku semasa aku pulang belajar dari US.

Aku sebenarnya aku tak suka tukar-tukar gambar ni sebab bagi aku too CLICHE dan too NORMAL.

One thing about aku ni,aku tak usik benda-benda macam tu walaupun peluang dan kesempatan memang banyak…sampai kan ada member-member Pak Arab aku tu yang tanam marijuana dalam rumah,letak bawak lampu 24 jam. Lebih kurang macam kumpul stem jugaklah,siap ada album tuuu.

International collection lagi…Jepun ada, China ada, Sri Lanka ada dan lain-lain lagi.

Mak Mertua aku ni boleh dikatakan lawa jugak (aku ni memang species yang very particular dan selective and observant terhadap bab-bab perempuan ni.